Sievieti par mēģinājumu vīram cietumā nodot taisnajā zarnā paslēptas narkotikas soda nosacīti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jelgavas tiesa atzinusi par vainīgu un piespriedusi nosacītu cietumsodu sievietei, kura mēģināja vīram cietumā nodot taisnajā zarnā paslēptas narkotikas, informēja tiesas priekšsēdētājas palīdze Sanita Grinšpone.

Tiesa nosprieda Olgu Vinbergu atzīt par vainīgu un notiesāt nosacīti, nosakot pārbaudes laiku uz diviem gadiem un trim mēnešiem.

Spriedumus vēl ir pārsūdzams.

Jau ziņots, ka prokuratūra nodevusi Jelgavas tiesai krimināllietu, kurā sieviete apsūdzēta par mēģinājumu vīram cietumā nodot taisnajā zarnā paslēptas apreibinošas vielas.

Sieviete saukta pie kriminālatbildības par to, ka neatļauti realizācijas nolūkā iegādājās un glabāja narkotiskās un psihotropās vielas, kuras vēlāk nelikumīgi mēģināja nodot savam vīram, kurš atradās ieslodzījuma vietā, aģentūru LETA informēja Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina.

Apsūdzētā neatļauti iegādājās 30 tabletes, kas saturēja psihotropo vielu - klonazepāmu, un 17 tabletes, kas saturēja citu psihotropo vielu - diazepāmu. Tāpat sieviete iegādājās ne mazāk kā 2,8 gramus marihuānas.

Minētās vielas sieviete iesaiņoja polimēra materiālā un ievietoja savā taisnajā zarnā. Pēc tam sieviete devās uz Jelgavas cietumu, lai ilgstošās satikšanās laikā tās slepus nodotu savam laulātajam.

Realizēt savu nodomu līdz galam sievietei neizdevās, jo viņas pārmeklēšanas laikā aizliegtās vielas atrada cietuma darbinieki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu