Neplānotas grūtniecības dēļ starp māti un meitu izceļas pamatīgs konflikts

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Policijai nācies iesaistīties, lai atrisinātu konfliktu ģimenē, kas izcēlies neplānotas grūtniecības dēļ, informēja Rīgas pašvaldības policijā.

16.aprīļa vakarā Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma informāciju par kādu ģimenes konfliktu, kurā iesaistīta nepilngadīga meitene.

Ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi sastapa 16 gadus vecu meiteni, kura policistus ielaida dzīvoklī un pastāstīja, ka viņai ar māti izcēlies pamatīgs strīds. Konflikts sācies tādēļ, ka meitene mātei atklājusi, ka palikusi stāvoklī. Māte sākusi kliegt un likusi veikt abortu, bet pēc brīža metusies meitenei virsū. Meita paķērusi netālu esošo nazi, lai aizstāvētos. Konfliktā iejaukusies vecmāmiņa, kura mēģinājusi abas sievietes nomierināt.

Policistu ierašanās brīdī visi uzvedās mierīgi, taču ik pa laikam uzvirmoja savstarpēji pārmetumi. Māte pauda neizpratni par notikušo un meitu aicināja pašai turpināt pieaugušo dzīvi, bet ne uz viņas rēķina.

Kārtības sargi secināja, ka, dzīvoklī paliekot abām personām, strīds var pāraugt fiziskā vardarbībā. Sarunas laikā ar likumsargiem jaunā meitene izteica bažas par savu drošību, ja viņa paliks dzīvoklī ar māti. Meitene nogādāta krīzes centrā, kur viņa nodota speciālistu uzraudzībā.

Rīgas pašvaldības policijas rīcībā ir informācija, ka meitene krīzes centrā saņēmusi gan psihologa, gan mediķu konsultācijas. Nākamajā dienā meitenei pakaļ ieradusies māte un notikušais pārrunāts ar vēsu prātu. Sarunas laikā viņas salaba un kopīgi devās mājup.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu