Policisti Talsu novada iedzīvotājam atsavina cigaretes un alkoholu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Talsu iecirkņa amatpersonas kādam iedzīvotājam atsavināja gandrīz 8500 cigarešu un 8 litrus alkohola, TVNET informēja Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova.

20.aprīlī Valsts policijas darbinieki apturēja automašīnu, un pēc apskates tajā tika konstatētas vairākas cigarešu paciņas bez akcīzes markām un ar citu valstu akcīzes markām. Policisti pārbaudīja arī transportlīdzekļa vadītāja, 1954.gadā dzimuša vīrieša dzīvesvietu, kurā situācija bija tāda pati – vīrieša dzīvesvietā tika atrastas cigarešu paciņas gan bez akcīzes markām, gan ar Baltkrievijas un Krievijas federācijas akcīzes markām.

Kopumā no transportlīdzekļa un vīrieša dzīvesvietas tika izņemtas 422 cigarešu paciņas – Premier, Metro, Fest, Prince un citas. Tāpat personai tika atsavināti arī 8,6 litri nelegālā alkohola.

Vīrietis ir Talsu novada iedzīvotājs un līdz šim nav nonācis policijas redzeslokā.

Valsts policijā par notikušo sākta administratīvā lietvedība par nelikumīgu alkoholisko dzērienu glabāšanu vai pārvietošanu un ar akcīzes nodokli apliekamo preču aprites noteikumu pārkāpšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu