Slepkavības mēģinājums Dagdas novadā, policija aiztur iespējamo vainīgo

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

14.aprīlī Valsts policijas Krāslavas iecirknis saņēma informāciju par to, ka no Dagdas novada Anzeļu pagasta divas personas ar šautām brūcēm nogādātas ārstniecības iestādē. Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess. Nedaudz vēlāk aizturēts kāds vīrietis.

Tajā pašā dienā, veicot operatīvus pasākumus un izmeklēšanas darbības, Krāslavas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki sadarbībā ar Kriminālpolicijas biroja Sevišķi smagu un sērijveida noziegumu apkarošanas nodaļas darbiniekiem aizdomās par slepkavības mēģinājumu, kas izdarīts vairāku personu dzīvībai bīstamā veidā, t.i., lietojot šaujamieroci, aizturēja 1970.gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, 1985.gadā un 1993.gadā dzimušie vīrieši atbrauca uz savu nesen iegādāto īpašumu, kurā viņu ierašanās brīdī vēl dzīvoja iepriekšējais saimnieks. Abas puses vienojās, ka vīrietis desmit dienu laikā varēs sakravāt savas mantas un līdz mēneša beigām izvāksies, taču vēlāk, ap 21.00, kad cietušie bijuši pirtī, vīrietis viņu virzienā veicis trīs mērķtiecīgus šāvienus ar, iespējams, bisi.

Pašlaik aizturētajam ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums un turpinās izmeklēšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu