Iereibis vīrietis ierodas bijušās dzīvesbiedres mājoklī, sarīko skandālu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

22.aprīlī neilgi pēc pulksten 2.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Imantā, kur norisinājās ģimenes konflikts, TVNET uzzināja pašvaldības policijā.

Ierodoties notikuma vietā, dzīvokļa durvis atvēra izsaucēja. Sieviete paskaidroja, ka viņas dzīvoklī ieradies vīrs alkohola reibumā, kurš jau divus mēnešus dzīvojot atsevišķi. Sarunas laikā ar bijušo dzīvesbiedru izcēlies konflikts un vīrietis nav vēlējies doties prom.

Izsaucēja skaidroja, ka vīrs pret viņu iepriekš bija pacēlis roku, tāpēc sākuši dzīvot atsevišķi un lūgusi šķiršanos. Vīrietis atteicies šķirties mierīgā ceļā un par dzīvokļa atslēgām pieprasījis 50 eiro.

Arī policistu klātbūtnē iereibušais kungs atteicās doties prom, tomēr nedaudz vēlāk policisti vīrieti pierunāja nespītēties un iet uz savām mājām. Konflikts atrisināts uz vietas, un policistu palīdzība vairs nebija nepieciešama.

Tomēr dažas minūtes vēlāk, kad policisti bija nokāpuši lejā un iesēdušies busiņā, viņi pamanīja, ka pagalmā viņiem tuvojas VW Golf automašīna, turklāt uzreiz bija redzams, ka pie stūres ir iepriekšējā konfliktā iesaistītais vīrietis. Kungs tika apturēts un, tā kā jau bija zināms, ka viņš ir pamatīgā reibumā, uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija.

Kad ieradās Valsts policijas darbinieki, noskaidrojās, ka 48 gadus vecais vīrietis ir 2,12 promiļu reibumā. Tāpēc viņam tagad četrus gadus būs liegtas tiesības piedalīties ceļu satiksmē, jāsamaksā prāvs naudas sods, kā arī dažas dienas jāpavada aiz restēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu