Kāds apreibinājies un meklēšanā izsludināts vīrietis ar dūri iebuktē stāvēšanai novietotu automašīnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Degpunktā

24.aprīļa pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Iļģuciemā, kur gar ceļa braucamo daļu pārvietojās neadekvāts vīrietis reibumā.

Apskatot norādīto teritoriju, netālu esošajā degvielas uzpildes stacijā vairāki iedzīvotāji norādīja uz manāmi iereibušu vīrieti, kurš esot ar dūri iesitis stāvēšanai novietotai automašīnai un ar stikla pudeli metis pa braucošu kravas transportlīdzekli.

Policisti, pieejot tuvāk iereibušajam kungam, konstatēja, ka viņam seja un rokas ir notraipītas ar asinīm. Uz jautājumiem, ko vīrietis lietojis, iereibušais kungs apgalvoja, ka degvīnu. Tomēr, vērojot vīrieša uzvedību, policistiem radās aizdomas, ka pie reibuma, iespējams, vainojamas narkotiskās vielas.

Likumsargi lūdza viņu uzrādīt dokumentus, taču vīrietis, paņēmis rokās somu, to meta policista virzienā. Lietojot fizisku spēku, pārkāpējs aizturēts.

Ņemot vērā, ka stāvēšanai novietotā automašīna tika bojāta un vīrietim bija redzami miesas bojājumi, izsaukti gan Valsts policijas, gan Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki.

Pārbaudot vīrieša datus, atklājās, ka pārkāpējs ir arī izsludināts meklēšanā.

Pēc neilga laika notikuma vietā ieradās mediķi, kuri apskatīja pārkāpēja gūtās brūces un nolēma viņu hospitalizēt. Drošības apsvērumu dēļ mediķi pavadīti līdz slimnīcai, kur pēc brūču apkopšanas pārkāpējs nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu