Aizputē atrasts pirms 17 gadiem pazuduša biznesmeņa līķis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizputē, veicot būvdarbus kādā teritorijā, atrasts pirms 17 gadiem pazudušā biznesmeņa Aigara Zikmaņa līķis, ceturtdien vēstīja LNT raidījums «Degpunktā».

Zikmanis pazuda 2000.gadā - viņš 21.septembrī Aizputē bija izbraucis no Ziedu ielas ar zilu automašīnu «Audi Coupe» un nebija atgriezies. Vietējie neticēja, ka vīrietis vienkārši pazudis. Bija izskanējušas vairākas versijas par Zikmaņa pazušanu - pēc raidījuma vēstītā, izrādījies, ka viņš nošauts un savā auto aprakts zem drauga šķūņa.

Neilgi pēc tam, kad Zikmanis pazuda, nodega šķūnis pie vīrieša drauga mājām. Tolaik neviens ugunsgrēku nesaistīja ar pazušanu, taču šobrīd esot skaidrs, ka šķūnis nodedzināts, lai slēptu nozieguma pēdas, vēsta «Degunktā».

Auto atradējs Kaspars secina, ka līķis slēpts diezgan lielā steigā - spēkrats nebija dziļi ierakts, kā arī automašīnai atstāta numura zīme. Automašīnā no vīrieša bija palikuši vien kauli, satrūdējuši džinsi un ādas jaka, kā arī ādas apavi, kuri vēl pēc 17 gadiem izskatījās gana jauni.

Raidījuma rīcībā esoša neoficiāla informācija liecina, ka vīrieša galvaskausā policija atradusi šāviena pēdas un pēcāk atrasta arī pati lode.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu