Pētersalas pasta nodaļā, lietojot ieroci, nolaupīti € 280

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Valsts policijas preses pārstāve Simona Grāvīte pastāstīja, ka vakar ap plkst.18.20 pasta nodaļā ienācis nemaskējies vīrietis un ar ierocim līdzīgu priekšmetu izdarīja divus šāvienus gaisā. Nobijušies no šāvieniem nodaļā esošie cilvēki notupušies, bet vīrietis pieskrējis pie kases aparāta un izņēmis tajā esošos aptuveni 280 eiro.

Pēc tam vīrietis aizmucis. Šobrīd policijas struktūrvienības veic operatīvos pasākumus un turpina darbu pie noziedznieka meklēšanas.

AS «Latvijas pasts» pārstāve Gundega Vārpa aģentūrai LETA norādīja, ka pasta nodaļa patlaban strādā un apkalpo klientus. Nodaļas darbiniekiem piedāvāta gan psiholoģiskā, gan cita palīdzība, un darbinieku pašu izvēle būs, vai un kā šo palīdzību izmantot.

«Visi «Latvijas pasta» naudas līdzekļi ir apdrošināti. Uzņēmumā noteikta īpaša kārtība, kas nodrošina to, ka nodaļā neglabājas lielas naudas summas,» pauda Vārpa.

Jau ziņots, ka uzbrukums noticis Rīgas 45.pasta nodaļai, kas atrodas Katrīnas dambī 22. VAS «Latvijas Pasts» paziņojis, ka pasta darbinieki šajā situācijā rīkojās precīzi atbilstoši noteiktajām procedūrām, ar trauksmes pogu izsaucot apsardzi, kā arī Valsts policiju, kas notikuma vietā ieradās nekavējoties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu