Piedzērusies sieviete devītajā grūtniecības mēnesī aizmieg pie pārtikas veikala

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

4.maija pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Iļģuciemā, kur pie kāda pārtikas veikala bija iemigusi grūtniece acīmredzamā alkohola reibumā.

Ierodoties notikuma vietā, aculiecinieka sniegtā informācija apstiprinājās. Sarunas laikā no sievietes bija jūtama spēcīga alkohola smaka.

Persona neslēpa, ka lietojusi grādīgos dzērienus, un pastāstīja, ka ir devītajā grūtniecības mēnesī. Jautājot, kāpēc viņa neatrodas mājās, bet tā vietā sabiedriskā vietā alkohola reibumā, sieviete skaidroja, ka draugs viņu fiziski iespaidojis, un parādīja zilumus. Pārrunu laikā policisti piedāvāja agresīvo vīru nošķirt no ģimenes, taču sieviete kategoriski atteicās.

Likumsargi izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus. Medicīniskās pārbaudes laikā 32 gadus vecajai sievietei sākās dzemdības, un viņa nogādāta slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu