Dzīvesbiedrs ziņo par bezvēsts pazudušu sievieti; viņa atrasta guļam ar citu vīrieti pļavā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

4.jūnijā neilgi pēc pulksten 22.00 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par divām personām reibumā, kuras atlaidušās kādā Torņakalna pļavā.

Ierodoties notikuma vietā, pamanīts iesnaudies vīrietis, kuram blakus uz zemes sēdēja sieviete. Pārrunu laikā kundze pastāstīja, ka ar draugu ciemojusies pie paziņas. Dodoties mājās, abi bijuši ļoti saguruši, tāpēc nolēmuši netālu esošajā pļavā brīdi atpūsties.

No abām personām bija jūtama spēcīga alkoholam raksturīgā smaka. Sievietes kavalieris bija izvārtījies zemē, apķēzījies un nespēja patstāvīgi turpināt ceļu. Veiktas personu datu pārbaudes, kuru laikā atklājās, ka sieviete ir izsludināta meklēšanā kā bezvēsts pazudusī, savukārt manāmi iereibušais kungs nav deklarējis savu dzīvesvietu.

Meklēšanā izsludinātā sieviete pastāstīja, ka pārvākusies uz Rīgu un sākusi kopdzīvi ar jauno draugu. Savus plānus sieviete nevienam neesot atklājusi, arī iepriekšējam dzīvesbiedram, kurš, visticamāk, uzrakstījis iesniegumu par viņas pazušanu.

Pieņemts lēmums iereibušo vīrieti aizturēt un nogādāt dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Testa laikā noskaidrots, ka viņš ir 3,43 promiļu reibumā. Vīrietim sastādīti divi administratīvā pārkāpuma protokoli. Viens par dzīvesvietas nedeklarēšanu, otrs - par atrašanos tādā alkohola reibumā, kas aizskar cilvēka cieņu.

Savukārt no sievietes pieņemta liecība par pazušanas apstākļiem. Informācija par personas atrašanu nodota Valsts policijai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu