Ielauzušies veikalā, vīrieši pamatīgi piedzeras un pabaro savu suni ar kūpinātu vistu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Pagājušajā nedēļas nogalē divi vīrieši nolēma pamatīgi uzdzīvot. Acīmredzot labākā krāšņai uzdzīvei viņiem šķitusi ideja par ielaušanos pārtikas veikalā un plauktu iztukšošanu.

Īstenojot ideju, 10.jūnijā pēc pulksten 22.00 abi vīrieši ielauzās kādā Zolitūdes pārtikas veikalā. Videonovērošanas kamerā abus uzdzīvotājus pamanīja veikala apsargs, kurš nekavējoties izsauca policiju.

Notikuma vietā ieradās Rīgas Zemgales iecirkņa policisti, kuri ļaundarus turpat aizturēja un nogādāja iecirknī. Aizturēšanas brīdī vīrieši atradās ļoti stiprā alkohola reibumā.

Pēc videonovērošanas kameras ierakstiem likumsargi noskaidroja, ka ļaundari pārtikas veikalā ielauzušies vēlu vakarā uzreiz pēc tā aizvēršanas. Jāpiemin, ka vīrieši uz nozieguma vietu nedevās divi vien - šajā pasākumā tika iesaistīts arī viņu suns.

Ļaundari veikalā ielauzās, atspiežot ieejas durvis. Iekļūstot veikalā, viņi devās pie alkoholisko dzērienu plauktiem. Pa ceļam uz galamērķi, vīrieši padomājuši arī par savu trešo līdzgaitnieku, suni, un iedevuši tam kūpinātas vistas gabalu no veikala plaukta.

Pēc ekspertīzes noskaidrots, ka abi vīrieši patiešām bijuši ļoti stiprā alkohola reibumā. 1979. gadā dzimušajam vīrietim alkohola koncentrācija asinīs bijusi 2,5 promiles, bet 1973. gadā dzimušā asinīs konstatētas 3,79 promiles alkohola.

Jāpiemin, ka abas personas jau nonākušas policijas redzeslokā par ieroču neatļautu glabāšanu.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par zādzību. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu