Aglonas pagastā siro, iespējams, ļaunprātīgs dedzinātājs ar pusautomātisko bisi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Šonakt Aglonas novada Aglonas pagastā bija izcēlies paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks, dega vienstāva dzīvojamā māja un dažādas saimniecības ēkas. Saistībā ar notikušo aizdomās par ļaunprātīgu īpašuma nodedzināšanu Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Preiļu iecirknī nekavējoties tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 18.nodaļas.

Kriminālprocesa izmeklēšanas gaitā noskaidrots, ka pēc ugunsgrēka ir pazudis minētā īpašuma saimnieks, 1963.gadā dzimušais J.Kraupša, kā arī no metāla seifa ir pazudusi pusautomātiskā bise un tai atbilstoša munīcija.

Ir iespējams, ka vīrietis ar minēto šaujamieroci var atrasties tuvējā apkārtnē.

Viņa rīcība nav prognozējama, pastāv iespēja, ka viņš var izdarīt pašnāvību vai arī viņa darbības var būt vērstas pret apkārtējiem iedzīvotājiem.

Tāpat tiek pārbaudīts, vai noziedzīgas darbības pret saimniecības īpašnieku ir veikušas citas personas.

Pašlaik notikuma vietā un tās apkārtnē notiek plaša meklēšana, tajā ir iesaistīti gan VP LRP darbinieki, gan arī citi dienesti - Valsts robežsardzes Aviācijas dienests ar helikopteru, kinologu dienests un zemessargi.

Ņemot vērā augstāk minēto, Valsts policija aicina būt uzmanīgiem, nepalikt vienaldzīgiem, gadījumā ja jūsu rīcībā ir informācija par vīrieša atrašanās vietu vai jebkāda cita izmeklēšanai nozīmīga informācija, lūdzam nekavējoties ziņot par to likumsargiem, zvanot pa tālr. 65403302; 110; 112 vai vēršoties tuvākajā policijas iestādē personīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu