Par dzimumorgānu rādīšanu mazām meitenēm Ķengaragā aizturēts pusmūža vīrietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

12. jūnijā neilgi pirms pulksten 19.00 Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par pusmūža vīrieti, kurš pie kādas skolas bērnu priekšā atkailinājis dzimumorgānus.

Nekavējoties informācija nodota tuvākajai ekipāžai. Policisti, ierodoties notikuma vietā, apskatīja blakus esošo daudzdzīvokļu namu pagalmus, kur sastapa izsaucēju. Vīrietis pastāstīja, ka skolas sporta laukumā uz koka sēdējusi viņa deviņus gadus vecā meita ar draudzeni. Pie bērniem piegājis kāds vīrietis treniņtērpā un sācis rādīt savus dzimumorgānus. Meitenes sabijušās un aizbēgušas uz mājām.

Apskatot tuvāko apkārtni, pamanīts aprakstam atbilstošs vīrietis, kurš, ieraugot likumsargus, centās aizbēgt. Vīrietis aizturēts un aizvests pie operatīvā transportlīdzekļa, kur viņu atpazina meitenes tēvs un arī pati cietusī.

Aizturētais kategoriski noliedza, ka būtu meitenēm rādījis savus dzimumorgānus. 58 gadus vecais vīrietis nogādāts Valsts policijā, kur par mazgadīgas personas pavešanu netiklībā sākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu likumā paredzēts līdz septiņiem gadiem ilgs cietumsods. Jāpiebilst, ka Valsts policijā noskaidrots, ka vīrietis padomju laikos jau divas reizes sodīts par līdzīgām darbībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu