Valsts policijas darbinieki atsavina 500 litrus spirta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki pagājušonedēļ no kādas automašīnas izņēma vairākas kannas ar nelegālo alkoholu.

Pagājušonedēļ, 8. jūnijā, Valsts policijas amatpersonas operatīvo darbību rezultātā Liepājā aizturēja kādu 1961. gadā dzimušu sievieti, kura automašīnā «Chrysler Grand Voyager» pārvadāja aptuveni 500 litrus nelikumīgu alkoholisko dzērienu – spirtu.

Par šo likumpārkāpumu sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 221.2 panta par nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu (ražošanu), glabāšanu vai pārvietošanu, ja tā izdarīta lielā apmērā.

Par šādu pārkāpumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Sieviete par līdzīgiem pārkāpumiem iepriekš nav nonākusi policijas redzeslokā, un šobrīd viņai piemērots drošības līdzeklis – uzturēšanās noteiktā dzīvesvietā un aizliegums izbraukt no valsts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu