Atvaļinās policistu, kurš reibumā izraisīja smagu avāriju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

14.jūnijā pulksten 13.00 Dobeles novadā, autoceļa Jelgava-Dobele-Annenieki 28. kilometrā, braucot virzienā no Dobeles uz Jelgavu, automašīna «Volvo», kuru vadīja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes policijas darbinieks, sadūrās ar automašīnu «VW Golf», kura veica kreiso pagriezienu. Pēc sadursmes automašīna «Volvo» sadūrās ar metāla barjeru un pēc tam uzbrauca virsū velosipēdistam.

Velosipēdists - 1969.gadā dzimis vīrietis - tika nogādāts slimnīcā, un viņa stāvokli šobrīd mediķi skaidro kā ļoti smagu. Arī automašīnas «Volvo» vadītājs, policijas darbinieks, tika nogādāts medicīnas iestādē ar dažādām traumām.

Pēc sākotnējās informācijas secināms, ka policijas darbinieks ārpus sava darba laika privāto automašīnu vadījis, būdams alkohola reibumā, proti 1,32 promiles. Par ceļu satiksmes negadījumu ir sākts kriminālprocess, kas izmeklēšanai tiks nosūtīts Iekšējās drošības birojam. Savukārt pret policijas darbinieku Valsts policijā sākta disciplinārlieta.

Valsts policija akcentē, ka tās nostāja ir skaidra - «mēs nosodām policijas darbinieka rīcību par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un uzsveram, ka šāda policijas darbinieka rīcība nav savienojama ar turpmāku dienestu Valsts policijā, neatkarīgi vai gadījums bijis darba laikā vai ārpus tā».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu