Vīrietis gūst plašus ķermeņa apdegumus no pirotehnikas izstrādājumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr/Abhinav Deb

Svētdien kāds vīrietis guvis plašus ķermeņa apdegumus pēc pirotehnikas aizdedzināšanas rokā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

30 gadus vecais vīrietis, sprāgstot petardei, guva kakla, sejas, roku, kā arī krūškurvja traumas.

Savukārt kādu 32 gadus vecu, iereibušu vīrieti Rīgā kājā sakoda suns, kā rezultātā vīrietis tika nogādāts slimnīcā.

Kopumā dienests aizvadītajā diennaktī devās 1019 izsaukumos, no tiem 168 bija saistīti ar dažādiem negadījumiem un traumām.

Savukārt Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā aizvadītās svētku brīvdienas pavadītas salīdzinoši mierīgi, aģentūru LETA informēja slimnīca pārstāve Aija Lietiņa. 23.jūnijā slimnīcas Neatliekamās medicīnas un pacientu uzņemšanas klīnikā uzņemti 122 pacienti, 24.jūnijā - 155 pacienti, bet 25.jūnijā tas bija 151 pacients.

Alkohola intoksikācijas dēļ slimnīcā nokļuva 11 pacienti.

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Valsts Apdegumu centrā svētku brīvdienās uzņemti seši pacienti ar apdegumiem, no kuriem trīs bijuši ar smagiem apdegumiem. Viens pacients guvis vairāku ķermeņa daļu apdegumus, lecot pāri ugunskuram un iekrītot tajā. Kāda sieviete guvusi nopietnus apdegumus, izmantojot degšķidrumu.

Pacientu ar īpaši smagām traumām svētku brīvdienās Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā nav bijis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu