Valsts policija noliedz, ka pati «lūgusi ekstrasensu palīdzību»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Valsts policija atsaukusi informāciju, ka saistībā ar pazudušo Ivanu Liepājā «lūgusi ekstrasensu palīdzību». Jāatzīmē, ka teju katru reizi, kad pazūd bērns un sarosās dažādi šarlatāni ar savām versijām par notikušo, tomēr VP norāda, ka vairāku gadu garumā nav gūts apstiprinājums šādu cilvēku sniegtajai informācijai, tāpēc šī informācija netiek izskatīta.

«Valsts policija vairāku gadu garumā nav guvusi apstiprinājumu ekstrasensu sniegtajai informācijai, tāpēc šī informācija netiek izskatīta kā viena no izmeklēšanas versijām. Šajā gadījumā noticis komunikācijas pārpratums, nepareizi noformulējot teikumu preses relīzē. Policija šajā meklēšanā ekstrasensus nav iesaistījusi,» komentējot 4.jūlijā policijas pausto, ka tā lūgusi palīdzību ekstrasensiem, lai atrastu Liepājā pazudušo Ivanu, TVNET teica Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Vienlaikus šāda informācija tiek pārbaudīta, kā jebkura cita iedzīvotāja sniegtā informācija, viņa piebilda.

Arī Ivana pazušana nav izņēmums un viena no šova «Ekstrasensu cīņas» dalībniecēm sociālajā tīklā «Facebook» jau pamanījusies paust savu versiju par bērna pazušanas iemesliem.

Jau ziņots, ka no brīža, kad VP saņemta informācija, ka piecgadīgais Ivans Berladins ir pazudis, zēna meklēšanā iesaistījās vairāki tūkstoši brīvprātīgo, kā arī Liepājas pilsētas pašvaldības policija un Nacionālie bruņotie spēki. Pirmdien posteni Pāvilostas ielā 1 izveidoja arī organizācija «bezvests.lv».

Šodien meklēšanas spēki bija sakoncentrēti Pāvilostas ielā 7, dārziņu rajonā. Tāpat šodien ar helikopteru tika pārmeklēta Tosmares ezera apkārtne un visa Liepāja.

Tosmarē šodien policija sadarbībā ar namu apsaimniekotājiem pārmeklē ēku, tostarp, mazdārziņu pagrabus, bēniņus un citas policijai līdz šim nepieejamas telpas.

Policija arī norāda, ka, iespējams, puikam līdzi bijusi rotaļlieta - sarkans vilcieniņš.

Zēns tiek meklēts visā Latvijā un kaimiņvalstīs - Lietuvā un Igaunijā.

VP svētdien saņemts iesniegums par to, ka sestdien ap plkst.8.30 no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā, izgāja piecgadīgais Ivans Berladins.

Zēns ir vidējas miesas uzbūves, viņam ir īsi, gaiši mati, zilas acis. Viņam mugurā bija zila adīta jaka ar rāvējslēdzi un zilas sporta bikses. Kājās bija raibas zeķes un sandales bēšā krāsā. Zēns sarunājas krievu valodā.

Ja kādam ir informācija par zēna iespējamām uzturēšanās vietām, policija par to lūdz informēt, zvanot uz tālruņa numuru 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu