Āva: Dīvaini, ka viss sliktais, kas tajā dienā varēja ar Ivanu notikt, arī notika

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/bezvests.lv

Dīvaini, ka viss, kas tajā dienā varēja ar Ivanu notikt slikts, arī notika, trešdien preses konferencē sacīja Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Uģis Āva. "Gan negaiss, gan nepareizais autobuss, kurā viņš iekāpa, gan tas, ka viņš vispār iznāca no rīta laukā.

Rekonstruējot liktenīgās dienas notikumus, Āva pastāstīja, ka zēns pulksten 10 no rīta bija izkāpis Dubeņu autobusa pieturā, maršruta galapunktā.

Zēns policijas rīcībā nonākušajā videomateriālā izskatījies apjucis, viņš sācis drošā solī iet virzienā, kur nav dzīvojamo māju - tikai dzelzceļš un garāžas. Tajā laikā Dubeņos sācies spēcīgs negaiss.

«Tas arī varētu izskaidrot, kāpēc zēns ieskrēja šajā mežā,» sacīja Āva, pieļaujot, ka zēns, iespējams, kara filmās bija redzējis, ka no briesmām jāglābjas mežā.

Ar psihologu un citu speciālistu palīdzību tika izsecināts, kur zēns varētu atrasties, tas bija nepilns kilometrs absolūtos brikšņos, kur nav saprotams, kā var nokļūt, sacīja Āva.

Mirušā Ivana ģimenē ir vēl pieci bērni. Vistuvākajā laikā tiks izlemts jautājums par pārējo bērnu likteni.

«Ivans bija ļoti patstāvīgs, mēs runājām ar viņa draugiem, ģimeni, viņš visu darīja pats.Viņš pat spēlējās viens pats,» tā Āva.

Jau vēstīts, ka Liepājā pazudušais piecus gadus vecais Ivans Berladins vakar atrasts mežā bez dzīvības pazīmēm.

Zēna mirstīgās atliekas atrastas vakar ap plkst.19 Grobiņas novada Dubeņos meža masīvā brikšņos.

Pēc policijas sniegtās informācijas, viss liecinot, ka pareiza bijusi policijas iepriekš izvirzītā versija par to, ka bērns varētu būt klīdis viens un apmaldījies.

Izmeklēšana šajā lietā turpinās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu