Ceturtdienas naktī vietējie mežā Dubeņos esot dzirdējuši bērnu raudam un saucam mammu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Neoficiāla informācija liecina, ka naktī no trešdienas uz ceturtdienu vietējie iedzīvotāji mežā Dubeņos dzirdējuši raudam bērnu un krievu valodā saucam mammu.

Par to trešdienas vakarā ziņo Latvijas Televīzija.

Šobrīd nav zināms, cik ilgi Ivans Berladins, nomaldījies mežā, nepazīstamajā teritorijā klīdis.

Jau ziņots, ka zēns liktenīgajā dienā pulksten 10 no rīta bija izkāpis Dubeņu autobusa pieturā, maršruta galapunktā. Zēns policijas rīcībā nonākušajā videomateriālā izskatījies apjucis, viņš sācis drošā solī iet virzienā, kur nav dzīvojamo māju - tikai dzelzceļš un garāžas. Tajā laikā Dubeņos sācies spēcīgs negaiss. Tas arī varētu izskaidrot, kāpēc zēns ieskrēja šajā mežā un apmaldījās.

Psiholoģe Zane Lobānova skaidro, ka atbildīgie sājā situācijā ir bērna vecāki, jo bērns līdz septiņu gadu vecumam nedrīkst atrasties bez vecāku uzraudzības vai pārvietoties sabiedriskajā transportā bez uzraudzības.

«Sabiedrība ir ne tik daudz vienaldzīga, tai trūkst iniciatīvas rīkoties. Tā ir arī nezināšana, kā domā piecgadīgs bērns,» sacīja Lobānova.



KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu