Vīrieti no nolēkšanas cenšas atturēt kāda velosipēdiste; pārējie vēro, uzņem foto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

10.jūlijā pēc pulksten 22.00 dežūrdaļā tika saņemts zvans no kāda iedzīvotāja, kurš ziņoja par vīrieti, kas grasoties nolēkt no Vanšu tilta. Kamēr aculiecinieks zvanīja policijai, notiekošo bija pamanījusi arī kāda velobraucēja, kura līdz policistu ierašanās brīdim centās viņu atrunāt no lēkšanas. Sieviete izmisušo vīrieti visiem spēkiem pat turēja, lai viņš neizdarītu liktenīgo soli.

Pati sieviete sociālajā tīklā «Facebook» sacījusi, ka pēc ikdienas darbiem ar velosipēdu devusies mājās, līdz pamanījusi kādu vīrieti (25 līdz 30 gadus vecu), kurš grasījies nolēkt.

Vīrieti no tālienes esot vērojuši vairāki interesenti, kāds mēģinājis arī filmēt notiekošo, taču pieiet klāt neviens neriskēja.

Piebremzējot viņa piezvanījusi glābšanas dienestam un steigusies pie vīrieša. Pie vīrieša piestāja arī kāda cita velosipēdiste.

Pa to laiku vīrietis vēl nedaudz pastāvējis aiz margām un pārrāpies atpakaļ, nedaudz dīvaini pasmaidījis un teicis, ka nevarot nolēkt, ja uz viņu skatās.

Sākot sarunu ar vīrieti, viņš skaidrojis, ka viņam ir slikti un viņš negrib dzīvot. Viņš bijis nedaudz iereibis. Velosipēdiste, kura bija piestājusi, saprotot, ka vīrietis no margām ir atkāpies, devās prom.

Vīrietis teicis, ka viņam ir bērns, bet viņš nedzīvo ar to kopā; sarunas laikā pie tilta jau bija piestājusi glābēju laiva. Vienlaikus, ieraugot, ka tuvojas Valsts policija, vīrietis pārdomāja un metās uz margu pusi. Sieviete ar visiem spēkiem ieķērusies viņa apģērbā, lai noturētu, līdz ierodas Valsts policijas darbinieki.

Policisti izlēca no transporta līdzekļa, vīrieti noguldīja uz zemes. Pēc aizturēšanas vīrietis beidza pretoties un tika aizvests uz likumsargu busiņu.

Riteņbraucēja, kura ar visiem spēkiem centās atturēt vīrieti no nolēkšanas, bija otrā, kura bija paziņojusi glābējiem par notiekošo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu