Jelgavā vēlu vakarā klīst divarpus gadus vecs bērns

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde informē, ka sestdien, 15.jūlijā, ap pulksten 23.00 saņemta kārtējā informācija no iedzīvotājas, kura Jelgavas pilsētas pašvaldības policijai ziņoja, ka Jelgavā, Satiksmes ielā, atradusi divarpus gadus vecu basu meitenīti, kurai uz pleciņiem uzlikts pleds.

Lai pārliecinātos, ka meitenītei ar veselību viss kārtībā, uz notikuma vietu tika izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība un mediķi viņu nogādāja slimnīcā.

Pēc ārstu apskates tika paziņots, ka meitenītes stāvoklis ir labs. Pēc neilga laika tika noskaidroti arī meitenītes vecāki. Pēc sākotnējās informācijas, meitenītes vecāki neilgi pirms notikušā bija saņēmuši zvanu, ka

16 gadus veca viņu radiniece ir nokļuvusi nelaimē un ievietota slimnīcā, tāpēc bijis steidzīgi jābrauc uz Rīgu.

Tā kā privātmājā palika guļot trīs bērni – desmit un divarpus gadus vecas meitenītes, kā arī vienu gadu vecs puisītis, piezvanījuši draugam, lai atbrauc un pieskata. Vecāki, viņu nesagaidot, aizbraukuši, bet tajā laikā, kad draugs ieradās, konstatēja, ka divarpus gadus vecā meitenīte ir pazudusi no savas dzīvesvietas Ganību ielā.

Šobrīd policija noskaidro sīkāk visus notikušā apstākļus un par konkrēto gadījumu nekavējoties tika informēta bāriņtiesa. Apmeklējot ģimeni, konstatēts, ka sadzīves apstākļi labi, bērni ir nodrošināti ar visu viņiem nepieciešamo. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirknī sākta administratīvā lietvedība par bērna atstāšanu bez uzraudzības.

Paldies iedzīvotājai par informācijas sniegšanu un pareizu rīcību konkrētajā gadījumā.

Policija atkārtoti atgādina vecākiem būt modriem un neatstāt mazgadīgus bērnus bez uzraudzības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu