Vīrietis nozog sieviešu somiņu, kurā atradušies vien veļas knaģi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renāte Briede / LETA

17.jūlijā pulksten 10.40 Valsts policijas Jūrmalas iecirkņa patruļdienesta policisti pamanīja aizdomīgu vīrieti, kurš ar sieviešu somiņu izskrēja no kādas mājas kāpņu telpas.

Ieraugot policijas automašīnu, vīrietis nometa sieviešu somiņu un metās bēgt, taču tika notverts.

Pēc neilga brīža no šīs pašas mājas izskrēja kāda sieviete, kura likumsargiem steidza izstāstīt tikko notikušo.

Likumsargi noskaidroja, ka aizdomīgais vīrietis, kurš tikko kā notverts, veicis zādzību no šīs sievietes dzīvokļa. Nozieguma brīdī cietusī atradusies savā mājoklī. Sieviete pamanījusi, ka kāds atver viņas dzīvokļa durvis, paķer somiņu un aizmūk.

Ļaundara guvums gan nebija liels, jo somiņā atradušies vien 60 gabali veļas knaģu. Vīrietis likumsargiem atzinās, ka redzējis, ko zadzis, un zinājis, kas somiņā atrodas.

1995.gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš tiesāts par mantiska rakstura noziedzīgiem nodarījumiem un narkotisko vielu lietošanu.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc 175.panta trešās daļas – par zādzību, kas veikta, iekļūstot dzīvoklī. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Pašlaik aizturētais atrodas izolatorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu