Sirmgalvis «noliek pie vietas» kafejnīcas aplaupītāju

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Starbucks» kafejnīcā Kalifornijas štatā, ASV, kāds apmeklētājs cienījamā vecumā ar krēslu un iespaidīgiem spēka paņēmieniem neitralizējis laupītāju, vēsta raidorganizācija CNN. Videokameru ieraksts atgādina Holivudas trilleri.

Kalifornijas policijas publicētajā drošības kameru ierakstā redzams, kā 58 gadus vecais Kregs Džerijs aiztur maskējušos laupītāju, kurš bija bruņojies ar nazi un spēļu ieroci, norāda telekanāls «Fox News».

«Diez vai Amerikā ir daudz cilvēku, kuri darītu to, ko Kregs Džerijs izdarīja vakar,» sacīja Frezno policijas pārstāvis. «Tas bija ļoti drosmīgi un tā, kā daudzi domā, ka reaģētu, bet varbūt viņiem nepietiktu drosmes.»

30 gadus vecais laupītājs Raiens Floress kafejnīcas darbiniekam parādīja rotaļu ieroci un pēc tam piedraudēja ar nazi. Klusi pielavoties no mugurpuses, Džerijs ar krēslu iebelza uzbrucējam pa galvu. Džerija un Floresa starpā sākās nikns cīniņš, kura laikā sirmgalvis saprata, ka ierocis nav īsts.

Policija atklāja, ka Džerijs tika sadurts kaklā, kamēr centās neveiksmīgajam laupītājam atņemt nazi. Pārņēmis nazi savās rokās, viņš vairākkārt sadūra Floresu. Abi vīrieši tika nogādāti slimnīcā.

«Mēs to nerekomendējam,» policijas pārstāvis teica par Džerija cīņas paņēmieniem. «Šoreiz viss beidzās labi – neviens šajā incidentā negāja bojā, bet tikpat labi tā varēja notikt. Taču viņš vienalga ir varonis, par to šaubu nav.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu