Madonas novadā pazudušo sēņotāju atrod mirušu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Turpinot vakarnakt iesākto meklēšanu, šorīt Valsts policijas amatpersona kopā ar kādu vietējo iedzīvotāju, kurš pārzina mežu, atrada 1942.gadā dzimušo sievieti, diemžēl bez dzīvības pazīmēm. Sieviete bija pazudusi pirmdienas vakarā.

Pirmdien ap pulksten 20.00 Valsts policija saņēma informāciju par kādu apmaldījušos sievieti Madonas novadā, Vestienas pagastā meža masīvā, netālu no mājām «Silakrogi». Sieviete kopā ar 1948.gadā dzimušu vīrieti pirms dažām stundām devusies mežā sēņot.

Pēc šobrīd Valsts policijas rīcībā esošās informācijas, sievietei mežā kļuvis slikti ar veselību, tādēļ pavadonis izsaucis Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu un pats devies pretī tos sagaidīt, lai mediķi viņus varētu pēc iespējas ātrāk atrast.

Diemžēl, iespējams, būdams stresā, vīrietis vairs nespēja atrast vietu, kur bija palikusi 1942.gadā dzimusī sēņotāja.

Valsts policija nekavējoties sāka meklēšanu, piesaistot arī zemessargus un NBS helikopteru. Sievietes meklēšanā tika iesaistīti aptuveni 30 cilvēki, kuri pārmeklēja meža masīvu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu