Traģēdija Kauguros: neskaidros apstākļos pa 5. stāva logu izkritis un gājis bojā zīdainis

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Traģiska nelaime sestdien, 29. jūlijā, notikusi Kauguros, kur pa dzīvojamās mājas 5. stāva logu izkritis un gājis bojā gadu vecs bērns.

Kā portālam TVNET pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša, izsaukums uz notikuma vietu saņets sestdien vakarpusē.

Mediķi notikuma vietā snieguši nepieciešamo palīdzību, taču bērna traumas nebija savienojamas ar dzīvību un mazulis nomira.

Kā vēstīja Latvijas Televīzija, negadījums noticis Kauguru sociālajā mājā. Bojāgājušais ir gadu un vienu mēnesi vecs puika. Par notikušo Valsts policijā sākts kriminālprocess.

Tāpat aizvadītajā diennaktī Pierīgā deviņus gadus vecs zēns, bradājot pa ūdenstilpnes krastu, iekritis zemūdens bedrē un pāris sekundes atradies zem ūdens. Aculieciniekiem laicīgi reaģējot, izsaukti mediķi un bērns pēc slīkšanas nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD devies uz 1207 izsaukumiem, no kuriem 261 bijis saistīts ar traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu