Daugavpilī kautiņa dalībnieks bēg no policijas ar taksometru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daugavpils pašvaldības policija

Daugavpilī pašvaldības policisti pirmdien panākuši kādu kautiņa dalībnieku, kurš ar taksometru bija paspējis atstāt notikuma vietu, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas Pašvaldības policijā.

Pirmdien, 31.jūlijā, pēc plkst.2 Daugavpils pilsētas Pašvaldības policijas videonovērošanas posteņa darbinieki konstatēja kautiņu pie vienas no pilsētas izklaides vietām. Kautiņā bija iesaistītas vairākas personas. Informācija par notiekošo tika nodota pilsētā patrulējošajām ekipāžām.

Viena no kautiņā iesaistītajām personām pameta notikuma vietu taksometrā. Tas tika fiksēts videokamerās un informācija par notikušo tika nodota citai pašvaldības policijas ekipāžai.

Pašvaldības policisti panāca taksometru un kautiņā iesaistīto personu nogādāja atpakaļ uz notikuma vietu, kur jau atradās gan pašvaldības policijas, gan Valsts policijas darbinieki.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki notikuma vietā sniedza palīdzību personām, kuras konflikta gaitā bija guvušas dažādas traumas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu