Jūrmalā aiztur nelegālo akcīzes preču pārvadātāju un trīs narkomānus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

7.augustā Jūrmalā visas dienas garumā Valsts policijas Jūrmalas iecirkņa policisti veica profilaktisko reidu. Reida laikā policisti pamanīja aizdomīgu automašīnu, kuru nolēma pārbaudīt. Apturot aizdomīgo automašīnu un veicot tās pārbaudi, likumsargi konstatēja, ka tajā atrodas ievērojams daudzums nelegālu cigarešu un alkohola. Vīrietis, kurš veica šo nelegālo preču pārvietošanu, nekavējoties tika aizturēts un nogādāts Jūrmalas iecirknī.

Likumsargi noskaidroja, ka šajā automašīnā kopumā atradušās 10 000 nelegālu cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes markām un aptuveni 100 litri nelegālā alkohola.

1948.gadā dzimušais aizturētais jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par nelegālo akcīzes preču pārvietošanu.
Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu nelikumīga pārvešanu, uzglabāšanu un realizāciju. Par šādu noziegumu soda ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Pašlaik aizturētais atrodas izolatorā.

Tāpat reida laikā tika aizturētas vēl trīs personas, kuras, iespējams, lietojušas narkotiskās vielas. 1991.gadā dzimušais un abi 1978.gadā dzimušie aizturētie tika nogādāti uz ekspertīžu veikšanu. Jāpiemin, ka arī šīs personas jau iepriekš nonākušas policijas redzeslokā.

Saistībā ar šo gadījumu tika sākta administratīvā lietvedība par psihotropo vielu neatļautu lietošanu. Par šādu pārkāpumu izsaka brīdinājumu vai piespriež naudas sodu līdz 280 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu