Maskavas forštatē narkodīlerei atsavina 14 kilogramus tabakas un puskilogramu marihuānas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija Rīgā, Maskavas forštatē narkodīleres dzīvesvietā atsavinājusi 14 kilogramus tabakas un puskilogramu marihuānas, informēja Valsts policija.

Policija bija ieguvusi informāciju par sievieti, kura savā dzīvoklī Rīgā, Daugavpils ielā, iespējams, tirgo marihuānu. 11. augustā policisti aizdomās turēto sievieti aizturēja brīdī, kad viņa tirgoja narkotikas.

Kratīšanā sievietes dzīvoklī policisti atrada 544 gramus marihuānas, kā arī lielu maisu, kurā atradās 14 kilogrami sasmalcinātas tabakas. Atsavinātais tabakas maiss ir līdzvērtīgs 535 cigarešu paciņām.

Aizdomās turētā 1965.gadā dzimusī sieviete iepriekš nav nonākusi policijas redzeslokā.

Šobrīd policija skaidro, kur sieviete ieguvusi marihuānu un tabaku, kā arī citus notikušā apstākļus.

Aizdomās turētajai sievietei ir piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Savukārt Rīgas pašvaldības policija pie Bolderājas karjera aizturējusi trīs iereibušus jauniešus ar zāļu pudelītē paslēptu marihuānu.

Policija, apsekojot Bolderājas karjera apkārtni, ievēroja piecu jauniešu kompāniju sēžam neapgaismotajā pludmalē uz soliņa. Likumsargi, tuvojoties ar gaismas lukturīšiem, pamanīja, ka jaunieši steidzīgi sāk kārtot savas mantas. Viens no viņiem uz zemes nometa neliela izmēra priekšmetu. Paceļot nomesto priekšmetu, konstatēts, ka tā ir zāļu pudelīte. Tajā atrasta paslēpta zaļganbrūna augu izcelsmes viela.

Jaunieši bija iereibuši par ko liecināja sašaurinātās acu zīlītes, nekoordinētās kustības un palēninātā runa.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki turpmākās lietvedības nodrošināšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu