Aiztur vīrieti, kurš izsekojis sievieti un viņai iesitis (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Vakar, 22. augustā, pulksten 18.24 Salaspilī kādai sievietei, kura tobrīd devusies mājās no darba, radušās aizdomas, ka viņai kāds seko. Paskatījusies atpakaļ, viņa konstatējusi, ka sekotājs ir jauns vīrietis. Ņemot vērā, ka vīrietis viņai sekojis krietnu gabalu, Dārza un Ķiršu ielas krustojumā sieviete apstājusies un pajautājusi, kāpēc viņš seko.

Pēc šāda jautājuma saņemšanas svešinieks pēkšņi sievietei iesitis pa seju un pieprasījis atdot mobilo telefonu. Redzot vīrieša agresivitāti, sieviete ļoti pārbijusies un metusies bēgt, cik jaudas. Ļaundaris viņai skrējis pakaļ. Par laimi, sievietei izdevies aizbēgt no svešinieka un paslēpties vārtrūmē. Tur sieviete piezvanījusi Valsts policijai un pastāstījusi par notikušo.

Pēc aizdomās turētā pazīmju noskaidrošanas, Valsts policijas Salaspils iecirkņa policisti ciešā sadarbībā ar Salaspils novada pašvaldības policistiem sāka viņa meklēšanu tuvākajā apkārtnē. Drīz vien uz ielas tika pamanīta aprakstam atbilstoša persona. 15 minūšu laikā pēc nozieguma Salaspils iecirkņa policisti kopā ar Salaspils pašvaldības policistiem aizdomās turēto aizturēja. Jāpiemin, ka aizturēšanas brīdī alkohola reibumā esošais jaunietis pretojās un izrādīja agresiju.

Aizturētais 27 gadus vecais jaunietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par zādzībām.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par laupīšanas mēģinājumu.

Aizdomās turētais šobrīd atrodas izolatorā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu