Aizdomās par automašīnas apzagšanu aizturēts divdesmitgadīgs jaunietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

6.septembrī īsi pēc pulksten 1.30 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki, patrulējot Iļģuciemā, pamanīja kādu jaunieti, kurš iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā saistībā ar zādzību no automašīnas. Likumsargi ievēroja, ka puisis, pamanot policijas operatīvo transportlīdzekli, aizcērt kādas automašīnas durvis un ātrā solī dodas prom.

Policisti jaunieti apturēja un devās apskatīt automašīnu. Tajā bija atstāta ieslēgta gaisma un visapkārt izmētātas dažādas mantas. Savukārt kreisās puses un bagāžas nodalījuma durvis bija atstātas pusvirus.

Jaunietis kategoriski noliedza, ka būtu apzadzis transportlīdzekli. Personas pārmeklēšanas laikā atrasti divi mobilie telefoni, automašīnas lādētājs, ārējais barošanas bloks, atslēgas, mūzikas atskaņotājs un citas mantas. 20 gadus vecais jaunietis aizturēts apstākļu noskaidrošanai.

Pārbaudot automašīnas datus, noskaidrots tās īpašnieks un viņa deklarētā dzīvesvietas adrese. Pie cietušā nosūtīta tuvākā policijas ekipāža, lai informētu par notikušo. Vienlaikus uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Darbu adresē pārņēma Valsts policijas darbinieki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu