Daugavpilī par alkohola lietošanu publiskā vietā aiztur meklēšanā esošu vīrieti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daugavpilī par alkoholisko dzērienu lietošanu publiskā vietā pašvaldības policisti aizturējuši kādu 1991.gadā dzimušu meklēšanā esošu vīrieti, informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības policijā.

Aizvadītās nedēļas nogalē, 9.septembrī, pašvaldības policijā tika saņemts izsaukums par to, ka Jaunbūves mikrorajonā cilvēku kompānija lieto alkoholiskos dzērienus publiskā vietā. Ierodoties notikuma vietā, pašvaldības policijas darbinieki konstatēja, ka vairāku personu kompānija lieto alkoholu sabiedriskā vietā, par ko tika sastādīti četri administratīvo pārkāpumu protokoli.

Pārbaudot pārkāpēju personu datus, pašvaldības policijas darbinieki konstatēja, ka viens no šīs kompānijas - 1991.gadā dzimis vīrietis - atrodas policijas meklēšanā. Vīrietis tika aizturēts un nodots Valsts policijas darbiniekiem tālāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu