Dubaijā par Azerbaidžānas pilsoņa šantāžu tiesā stjuarti no Latvijas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE), tiesas priekšā stājusies 29 gadus veca stjuarte no Latvijas, kas apsūdzēta kāda Azerbaidžānas pilsoņa šantažēšanā, piedraudot publicēt pikantas fotogrāfijas, kurā viņa sieva ir redzama kopā ar savu bijušo draugu, ziņo laikraksts «Gulf News».

Sieviete sociālajā tīklā «Instagram» šantažējusi 35 gadus vecu azerbaidžāņu tirgotāju, pieprasot no viņa 100 000 ASV dolāru par fotogrāfijām, kurās viņa sieva redzama puskaila kopā ar savu bijušo draugu.

«Es biju dusmīgs (..) un nekavējoties sazinājos ar viņu. Viņa man sacīja, ka pie viņas ir daudz bilžu ar manu sievu un viņas bijušo draugu, un pieprasīja par tām 100 000 ASV dolāru. Viņa draudēja, ka gadījumā, ja nesamaksāšu šo summu, viņa nosūtīs šīs bildes manai ģimenei,» tiesā liecināja cietušais.

Saņemot fotogrāfiju, kurā viņa sieva redzama ar savu bijušo draugu, vīrietis pārskaitījis stjuartes bankas kontā 10 000 ASV dolāru.

«Viņa sacīja, ka man jāmaksā 10 000 dolāru par katru fotogrāfiju, pretējā gadījumā viņa nosūtīs tās manai ģimenei. Es esmu cienījams cilvēks savā valstī un šīs fotogrāfijas būtu apkaunojušas mani un manu meitu,» viņš piebilda.

Viņš par šantāžu informējis Dubaijas policiju, kas aizturējusi aizdomās turamo, kura atzinusies, ka izveidojusi «Instagram» kontu, lai šantažētu upuri.

Kāds AAE policists liecināja, ka aizdomās turamā pazinusi šantažētā vīrieša sievas bijušo draugu, kurš iedevis viņai planšetdatoru, kurā atradušās minētās fotogrāfijas.

Stjuarte tiesā noliedza vainu viņai izvirzītajās apsūdzībās. Tiesas spriedums šajā lietā gaidāms 10.oktobrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu