Aizturēts jaunietis, kurš policijas redzeslokā nonācis jau 121. reizi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Vakar kāds jaunietis mēģinājis veikt kārtējo zādzību vienā no Čiekurkalna pārtikas tirdzniecības centriem. Jaunietis šajā pārtikas centrā paņēmis 1 litra viskija pudeli un, nesamaksājis par to, centies iziet no veikala telpām.

Viņu pamanīja veikala apsardzes darbinieki, kuri, pieejot pie aizdomās turētā un pārbaudot viņu, konstatēja viskija pudeles zādzības mēģinājumu.

Apsardzes darbinieki nekavējoties izsauca Valsts policiju. Notikuma vietā ieradās Rīgas reģiona Ziemeļu iecirkņa policisti, kuri jaunieti nogādāja iecirknī.

Pēc aizturēšanas noskaidrots, ka šis jaunietis jau vairākkārt nonācis policijas redzeslokā par dažādām zādzībām, kā arī par narkotisko vielu lietošanu. 2001.gadā dzimušais aizturētais policijas redzeslokā kopumā nonācis jau 121. reizi.

Jāpiemin, ka pārrunu rezultātā aizturētais likumsargiem atzinās arī iepriekšējā dienā veiktā zādzībā – tika nozagta 0,7 litru viskija pudele.

Pašlaik tiek lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu