Jaunieša zvērīgā slepkavība Liepājā: apsūdzētais pārsūdzējis spriedumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Viens no 15 gadus vecā Egila Kuļikauska slepkavības lietā apsūdzētajiem pārsūdzējis tiesas spriedumu.

Otrs jaunietis ar spriedumu acīmredzot ir samierinājies, jo to nav pārsūdzējis.

Kā vēsta laikraksts «Kurzemes Vārds», tiesvedība 15 gadus vecā Egila Kuļikauska slepkavības lietā turpināsies – Liepājas tiesā saņemta apelācijas sūdzība un trešdien lieta nosūtīta Kurzemes apgabaltiesai.

Tā kā krimināllietu skatīja slēgtajā tiesas sēdē, sīkāku informāciju par apelācijas sūdzību, arī par to, kurš to iesniedzis, Liepājas tiesa neatklāj.

Jau ziņots, ka šā gada 17. jūlijā Liepājas tiesa jaunietim, kurš savu vainu atzina, piesprieda desmit gadus un sešus mēnešus cietumā ar probācijas uzraudzību uz diviem gadiem, otram, kurš noliedzis, ka pastrādājis slepkavību, nebrīvē jāpavada 11 gadi ar probācijas uzraudzību uz trīs gadiem.

Egils pazuda pērnā gada 24. septembrī, paņemot no mammas naudas maciņa divus eiro un vēlāk atsūtot atvainošanās īsziņu, ka gājis satikties ar kādu cilvēku un tāpēc bija vajadzīga nauda. Uz mammas jautājumu, kas tas ir par cilvēku, dēls atbildējis, ka to gan neteiks. Vakarā jaunietis mājās nepārnāca un nākamajā dienā arī neaizbrauca pie tēva uz Grobiņu, kā iepriekš bija sarunāts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu