Mazā Ivana Berladina nāves iemesls - nosalšana

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Policijā saņemts ekspertīzes slēdziens par šovasar Liepājā pazudušā un pēc ilgstošiem meklēšanas pasākumiem atrastā Ivana Berladina nāves iemeslu.

Kā portālam TVNET norādīja Valsts policijas (VP) pārstāve Signe Šteinberga, ekspertu atzinumā norādīts, ka Berladina nāve iestājās no vispārējā organisma atdzišanas pazeminātas temperatūras iedarbībā, bet nāves iestāšanās laiku ekspertīze precīzi noteikt nevar.

Pēc visu kriminālprocesā esošo materiālu saņemšanas un apkopošanas visticamāk tiks nozīmēta kompleksā ekspertīze, kas, vadoties pēc visiem apstākļiem, liecībām, iegūtās informācijas un citiem aspektiem, cerams, sniegs pilnīgāku ainu.

Savukārt kriminālprocesā, kas uzsākts pēc diviem Krimināllikuma pantiem – 141. panta 2. daļas un 174. panta 2. daļas, izmeklēšana vēl turpinās un sīkākus komentārus par tā gaitu policija šobrīd nesniedz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu