Rīgā māti soda par bērna atstāšanu bez uzraudzības automašīnā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Rīgā, Dzirciemā, kāda māte, pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus, atstājusi gadu vecu bērnu ieslēgtu automašīnā, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policija.

Vakar policija, patrulējot Dzirciemā, ievēroja divas automašīnas, kas bija novietotas stāvēšanai ceļa zīmes «Apstāties aizliegts» darbības zonā.

Piebraucot pie vienas no automašīnām, tajā pamanīts atstāts aptuveni gadu vecs bērns. Puisītis bija aizmidzis, un nekas neliecināja, ka viņam būtu nepieciešama palīdzība.

Aptuveni desmit minūtes vēlāk pie automašīnas piesteidzās sieviete, kura paskaidroja, ka nav vēlējusies dēlu modināt, tāpēc atstājusi viņu ieslēgtu automašīnā.

Bērna mātei noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par bērna atstāšanu bez uzraudzības. Likums paredz, ka par šo pārkāpumu izsaka brīdinājumu vai piespriež naudas sodu līdz 70 eiro. Tāpat sievietei noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu