Ludzas policisti diennakts laikā likvidē trīs marihuānas audzētavas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MARCEL VAN HOORN / ANP

Valsts policijas Ludzas iecirkņa darbinieki savā rīcībā ieguva informāciju par personām, kuras, iespējams, ir saistītas ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti. Informācijas pārbaudei policisti veica operatīvos pasākumus kuru rezultātā Kārsavas un Zilupes novados likvidēja trīs marihuānas audzētavas, ka arī aizdomās par narkotiskās vielas saturošu augu neatļautu sēšanu, audzēšanu un apriti aizturēja divas personas.

20.septembrī Zilupes novadā veicot kratīšanu kāda 1987.gadā dzimuša vietēja iedzīvotāja dzīvesvietā, tika konfiscēti divi augoši marihuānas augiem līdzīgi stādi.

Savukārt nākamajā dienā, 21. septembrī, Valsts policijas Ludzas iecirkņa likumsargi sadarbībā ar Kārtības policijas biroja darbiniekiem un robežsardzes specvienību «SIGMA», Kārsavas novadā, kādas pamestas fermas teritorijā aizturēja 1989. gadā dzimušo vīrieti, kurš bija vācis marihuānas ražu.

Jāpiebilst, ka viņš jau iepriekš nonāca policijas redzeslokā. Kopumā fermas teritorijā konstatēti 49 brīvā dabā augoši marihuānas augiem līdzīgi stādi.

Turpinot operatīvus pasākumus, tajā pašā dienā, netālu no notikuma vietas, tika konstatēta vēl viena marihuānas audzētava, šoreiz ar 12 augošiem marihuānas augiem līdzīgiem stādiem.

Lai precīzi noteiktu izņemto augu sastāvu un daudzumu, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes, taču jau tagad redzams, ka, visticamāk, tā ir marihuāna.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu