Traģiska nelaime Ventspilī: neskaidros apstākļos peldbaseinā noslīcis bērns

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google Maps

Trešdien, 4.oktobrī, Ventspils Mazajā peldbaseinā peldēšanas apmācību nodarbības laikā noticis traģisks negadījums, kurā bojā gājis bērns, vēsta «Ventas Balss».

Bērnam nekavējoties uz vietas sniegta pirmā palīdzība un izsaukta mediķu ekipāža.

Diemžēl mediķiem neizdevās glābt bērna dzīvību. Pēc negadījuma notikuma vietā strādāja Valsts policijas pārstāvji un skaidroja notikuma apstākļus.

Mazais peldbaseins ir speciāli paredzēts bērnu peldētapmācībai, un nodarbības notika profesionāla un pieredzējuša trenera vadībā. Pašlaik nav skaidri notikušās nelaimes cēloņi.



Šobrīd pašvaldība izveidojusi komisiju, ko vada domes izpilddirektors, lai noskaidrotu traģiskā nelaimes gadījuma apstākļus, iespējamos iemeslus un amatpersonu atbildību.

Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova TVNET pastāstīja, ka trešdien ap plkst. 18:40 Ventspilī, Lauku ielā treniņa laikā baseinā noticis nelaimes gadījums – noslīcis 4 gadus vecs zēns.

Šobrīd Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc 13.nodaļas – noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību un tiek skaidroti negadījuma apstākļi, tāpat ir nozīmēta ekspertīze. Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija netiks sniegta.

Šīs situācijas ir traumējošas gan ģimenei, gan apkārtējiem. Tomēr sabiedrībai būtu jāapzinās, ka katrs konkrētais gadījums ir šīs ģimenes privāta traģēdija. Policija aicina sabiedrību šādā ģimenei traģiskā brīdī respektēt ģimenes privātumu un tiesības uz personas identitātes aizsardzību publiskajā telpā.



KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu