Teksta tiešraides arhīvs: sprādzienā Saulkrastu novadā gājusi bojā ģimene

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar dzīvojamās mājas sprādzienā Saulkrastu novadā, dārzkopības kooperatīva «VEF-Biķernieki» teritorijā, gājusi bojā ģimene, no viņiem divi bija pusaudži, TVNET pastāstīja Saulkrastu novada domē.

Bojā gājuši divi pieaugušie, kā arī divi pusaudži vecumā no 16 līdz 18 gadiem. Tāpat sprādzienā mirusi vecāka gadu gājuma sieviete.

Sprādziens noticis 150 kvadrātmetru lielā privātmājā.

Sīkāku informāciju par notikušo pagaidām dome nesniedz.

Kā portālam TVNET pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Palkavniece, informāciju par sprādzienu VUGD saņēma ceturtdienas vakarā plkst. 20.32.

Ēka bija sagruvusi, bija izcēlies arī ugunsgrēks un joprojām notika vairāki sprādzieni.

Ugunsdzēsēji sāka glābšanu un dzēšanu. Tika jauktas ēkas konstrukcijas, kas apdraudēja pašu glābēju dzīvības.

Veicot glābšanas darbus, ugunsdzēsēji atrada piecus bojāgājušos.

Tā kā sākotnēji bija aizdomas, ka ir darīšana ar sprādzienbīstamiem priekšmetiem, tika piesaistīti speciālisti no citām institūcijām - Valsts policijas un Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem. Dzēšanas darbi notikuma vietā beidzās pēc plkst.7.

Notikušā apstākļus skaidros Valsts policija.

Latvijas Televīzijas raidījuma «Rīta panorāma» rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka sprādziens varētu būt noticis bojāta apkures katla dēļ un, iespējams, mājā atradušies pirotehnikas krājumi.

Foto: Google Maps
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu