Aizturēts vīrietis, kurš iepriekš Rēzeknē bija aizmucis no likumsargiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Valsts policija aizdomās par mantiska rakstura noziegumiem - vairāku zādzību izdarīšanu no veikaliem, (vairāk nekā 10 epizodes, tajā skaitā ar iekļūšanu) meklēja 1985.gadā dzimušo vīrieti, kurš sestdien, 7.oktobrī ap plkst. 12.00 Rēzeknē aizbēga no Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes īslaicīgās aizturēšanas vietas pastaigu laukuma.

Vakar Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes likumsargi ieguva informāciju, ka meklētā persona, iespējams, atrodas Ludzā. Informācijas pārbaudei tika veikti operatīvas meklēšanas pasākumi, kuru rezultātā Ludzas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki vīrieti šodien aizturēja.

Pašlaik vīrietim draud kriminālatbildība par bēgšana no īslaicīgās aizturēšanas vietas.

Pēc Krimināllikuma 310.panta 1.daļas, par bēgšanu no īslaicīgās aizturēšanas vai ieslodzījuma vietas — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Valsts policija pateicas iedzīvotājiem, kuri sniedza atbalstu personas meklēšanā.

Ziņots, ka policija meklē Rēzeknē no Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes īslaicīgās aizturēšanas vietas pastaigu laukuma aizbēgušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par mantiska rakstura noziegumiem.

1985.gadā dzimušais Pjotrs Fjodorovs tiek turēts aizdomās par vairāku zādzību izdarīšanu no veikaliem vairāk nekā desmit epizodēs. Aizdomās turamais 7.oktobrī ap plkst.12 aizbēga no īslaicīgās aizturēšanas vietas pastaigu laukuma.

Kādā veidā vīrietim izdevies aizbēgt no īslaicīgās aizturēšanas vietas pastaigu laukuma, policijā pagaidām neatklāj.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu