Par dažāda veida «točkām» var noziņot īpašā, interaktīvā kartē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Valsts policijas Facebook kontā aicina, ka par nelegālajām alkohola, cigarešu un narkotiku tirdzniecības vietām arī tu vari ziņot, norādot tās īpašā kartē: http://www.ic.iem.gov.lv/gis2/?

Kā liecina VP statistikas dati, 2016.gadā iedzīvotāji par nelikumīgu alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu vietām kopā ziņojuši 395 reizes. Savukārt šogad līdz 11.oktobrim par šiem pārkāpumiem ir ziņots 239 reizes. Jāteic, ka pērn šajā pat laika posmā par nelikumīgu tabakas un alkoholisko dzērienu vietām tika saņemti vairāk pieteikumi - 337.

Atgādinām, ka iedzīvotāju sniegtā informācija palīdz mums cīnīties ar nelegālo akcīzes preču apriti vēl aktīvāk. Tāpēc neesi vienaldzīgs un iestājies pret negodprātīgām darbībām. Cel trauksmi, ja esi krāpšanās liecinieks vai upuris! #atkrāpies

Tāpat jāpiebilst, ka bez interaktīvās kartes, policijai informāciju par dažādu nelegālo preču tirdzniecības vietām var sniegt arī zvanot, rakstot vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu