Ķengaragā aizturēts laupītājs; aicina atsaukties cietušos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija aizdomās par nepilngadīgu jauniešu aplaupīšanu Ķengaragā aizturējusi vīrieti un aicina atsaukties cilvēkus, kas arī varētu būt cietuši no viņa darbībām.

30.septembrī ap pulksten 20.00 diviem jauniešiem uz ielas pienāca klāt vīrietis, kurš sāka izteikt draudus un pieprasīt naudu. Ļaundaris, pielietojot fizisko spēku, pārmeklēja abu nepilngadīgo jauniešu kabatas un atrada tajās mobilos telefonus, kurus arī atņēma.

Par notikušo cietušie ziņoja Valsts policijas Rīgas Ķengaraga iecirknī.

Veicot operatīvos meklēšanas darbus, 12.oktobrī, aizdomās turētais tika atrasts un aizturēts.

Vienu no nolaupītajiem telefoniem, ko aizturētais vēl nebija paspējis realizēt, likumsargiem izdevās atgūt. Jāpiemin, ka kopējā nolaupīto mobilo telefonu vērtība ir ap 400 eiro.

Aizturētais jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par analoģiskiem noziegumiem, un vairākus gadus atradies ieslodzījumā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176.panta pirmās daļas – par laupīšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Iespējams, ka attēlā redzamais vīrietis pēdējā laikā ir veicis arī citus noziegumus, tādēļ aicinām atsaukties cietušos, zvanot pa tālruņa numuru 67086800, 67086822, 67086852, 110 vai vēršoties Rīgas Ķengaraga iecirknī Aviācijas ielā 15.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu