Lietā par gadiem ilgušu seksuālu vardarbību pret bērnu sākušās tiesu debates

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jēkabpils rajona tiesā skatāmajā krimināllietā par gadiem ilgušu seksuālu vardarbību pret bērnu sākušās tiesu debates, skaidroja tiesā.

Jēkabpils rajona tiesā skatāmajā krimināllietā par gadiem ilgušu seksuālu vardarbību pret bērnu sākušās tiesu debates, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Tā kā lieta tiek skatīta slēgtā sēdē, prokurora pieprasīto sodu apsūdzētajam tiesā neatklāja.

Iztiesāšanu plānots turpināt 8.novembrī.

Jau vēstīts, ka prokuratūra Jēkabpils rajona tiesai ir nodevusi krimināllietu par gadiem ilgušu seksuālu vardarbību pret bērnu.

Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina aģentūru LETA informēja, ka saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai patēvs izmantoja 16 gadu vecumu nesasniegušas personas bezpalīdzības stāvokli, lietojot vardarbību un draudus, kā arī ilgstoši realizēja seksuālu vardarbību pret bērnu.

Apsūdzētais noziedzīgās darbības veica laikā no 2007.gada līdz 2008.gadam un no 2010.gada jūnija līdz 2015.gada jūlijam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu