Traģiska nakts - liesmās gājuši bojā divi vīrieši spēka gados

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti astoņi ugunsgrēki, kuros gājuši bojā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Palkavniece.

Pieci ugunsgrēki dzēsti novados, divi Rīgā, bet viens citā pilsētā.

Plkst.21.40 tika saņemts izsaukums uz Ķeguma novada Rembates pagastu, kur dega dārza māja. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā tika konstatēts, ka dārza māja deg ar atklātu liesmu 80 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 40 gadus vecs vīrietis.

Savukārt no rīta plkst.4.11 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Dobeles ielu Daugavpilī, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg vienstāvu koka dzīvojamās mājas dzīvoklis. Ugunsdzēsēji no piedūmotajiem blakus dzīvokļiem izglāba četrus cilvēkus, no kuriem viens bija cietis un nodots mediķiem, līdztekus no ēkas tika evakuēti divi cilvēki. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 45 gadus vecs vīrietis. Šorīt plkst. 7.41 ugunsgrēks tika likvidēts un tā degšanas platība bija 60 kvadrātmetri.

VUGD pirmdien veicis arī 14 glābšanas darbus un saņēmis sešus maldinošus izsaukumus.

Kopš gada sākuma valstī reģistrēti 7822 ugunsgrēki, tajos cietuši 320, bet gājuši bojā 62 cilvēki, tostarp trīs nepilngadīgie.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu