Sastrēgumu laikā uz ceļa braucamās daļas nokrīt dzirksteļojoši elektrības vadi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

2.novembrī neilgi pirms pulksten 19.00 Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Firsa Sadovņikova ielā, kur garāmgājēji ziņoja par nokritušiem elektrības vadiem. Vadi bija nokrituši uz ceļa braucamās daļas un dzirksteļoja.

Ierodoties notikuma vietā, izsaucēja sniegtā informācija apstiprinājās. Transportlīdzekļu kustība bija apstājusies un bija izveidojies pamatīgs sastrēgums. Teritorija nekavējoties norobežota un pretī braucošie autovadītāji aicināti notikuma vietu apbraukt pa blakus ieliņu.

Foto: Rīgas pašvaldības policija

Vienlaikus izsaukti Rīgas Satiksmes avārijas dienesta darbinieki un Valsts policijas darbinieki satiksmes regulēšanai.

Pēc neilga laika notikuma vietā ieradās Rīgas Satiksmes avārijas dienesta speciālisti, kuri atbrīvoja ceļa braucamo daļu no elektrības vadiem, līdz ar to atjaunota satiksme.

Foto: Rīgas pašvaldības policija

Valsts policijas darbinieku palīdzība notikuma vietā vairs nebija nepieciešama – izsaukums atsaukts. Darbu adresē turpināja Rīgas Gaismas avārijas brigāde.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu