Bolderājā šoferis bez tiesībām bēgot izraisa sadursmi; viņu noķer karavīri

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 1.novembra vakarā, neilgi pēc 22.00 Rīgas pašvaldības policijas darbinieki, patrulējot pa Bolderāju, pamanīja «Audi» markas automašīnu, kura nepārliecinoši pārvietojās pa brauktuvi. Kārtības sargi nolēma apturēt braucošo auto, taču «Audi» vadītājs ignorēja policistu rīkojumus apstāties un strauji palielināja ātrumu.

Bēgšana turpinājās nedaudz vairāk par minūti līdz pārgalvīgais vadītājs Flotes un Parādes ielu krustojumā izraisīja sadursmi ar kādu «Opel» markas transportlīdzekli. Pēc sadursmes «Audi» vadītājs bēgšanu turpināja kājām, bet viņam pakaļ metās ne tikai policisti, bet arī «Opel» vadītājs un pasažieris. Pēc aptuveni 100 metru sprinta kopīgiem spēkiem likumpārkāpēju izdevās notvert.

Vēlāk izrādījās, ka 32 gadus vecais «Audi» vadītājs bēdzis tādēļ, ka pie stūres bija sēdies bez tiesībām. Tāpat noskaidrojās, ka «Opel» vadītājs un pasažieris bija divi Latvijas armijas karavīri, kuri, par laimi, būtiskas traumas sadursmē nebija guvuši.

Uz notikuma vietu izsaukti mediķi, lai pārbaudītu pārkāpēja veselības stāvokli pēc sadursmes, kā arī Valsts policijas ceļu policisti, kuri pārņēma darbu notikuma vietā.

Rīgas pašvaldības policija pateicas abiem karavīriem, kuri palīdzēja notvert pārkāpēju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu