Rīgā autovadītāji neatļauti sākuši izmantot mehāniskus stāvēšanas laika «pulksteņus»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Pēdējā pusgada laikā Rīgas pašvaldības policijas darbinieki, ierodoties notikuma vietās, kur iedzīvotāji ziņojuši par neatļautu automašīnu novietošanu, pamanījuši, ka starp autovadītājiem izplatījusies kāda nihilistiska tendence.

Likumsargi novērojuši, ka vairāki transportlīdzekļu vadītāji, mēģinot apiet normatīvos aktus, kas attiecas uz noteiktu stāvēšanas ilgumu, ir iegādājušies mehāniskos pulksteņus, kas vizuāli līdzinās tirdzniecības vietās pieejamajiem automašīnu pulksteņiem.

Tāpat kārtības sargi novērojuši, ka ar pulksteņa mehānismu aprīkotas laika norādes parādījušās arī vairākās populārās tirdzniecības vietās.

Policija atgādina, ka šo ierīču izmantošana ir viegli konstatējama un autovadītāji regulāri tiek pieķerti tās lietojam.

Tāpat RPP atgādina, ka stāvvietas ar laika ierobežojumu parasti tiek izveidotas vietās, kurās ir svarīgi, lai visu laiku būtu pieejama brīva vieta, piemēram, pie bērnudārziem, kur vecāki īslaicīgi piestāj paņemt savus bērnus, vai pie dažādām citām iestādēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu