Pazudusi 14 gadus veca meitene

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Ogres iecirknis meklē 2003. gadā dzimušo Lilitu Vīdneri, kura šī gada 7. novembrī pēc pulksten 22.00 izgāja no savas dzīvesvietas Ogrē un līdz šim brīdim nav atgriezusies.

Pusaudzes pazīmes: augums 175 centimetri (cm), slaida, sportiskas miesas būves, rudi, vijīgi mati aptuveni līdz pleciem, iespējams, saņemti astē, uz sejas izteikti vasaras raibumi. Meitene izskatās vecāka par saviem gadiem.

Bija ģērbusies melnā virsjakā, melnās pieguļošās biksēs, kājās melni, masīvi sporta apavi, uz rokas melns rokas pulkstenis. Līdzi tumša mugursoma un ģitāra melnā auduma somā.

Valsts policija aicina aplūkot jaunietes fotogrāfiju un, ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija par Vīdneres atrašanās vietu vai cita viņas meklēšanai nozīmīga informācija, zvanīt pa tālruņa numuru: 65002400; 655002402 vai 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu