Noskaidrota policijas darbiniece, kura pie stūres runāja pa telefonu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policija noskaidrojusi policijas darbinieci, kura, braucot ar trafarētu automašīnu, pie stūres runāja pa telefonu. Video bija publicēts sociālajā tīklā «Facebook».

Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte TVNET pastāstīja, ka 30.oktobrī Valsts policija saņēma norādes uz kādu videomateriālu, kurā redzams, kā Valsts policijas darbiniece vada trafarēto policijas transportlīdzekli, vienlaikus runājot pa mobilo telefonu.

Par šo gadījumu uzreiz tika informēts Jūrmalas iecirkņa priekšnieks, un jau tajā pašā dienā tika noskaidrota vadītājas personība, kā arī par notikušo pieņemts darbinieces paskaidrojums.

Nākamajā dienā par šo gadījumu tika informēta gan Rīgas reģiona pārvaldes Disciplināruzraudzības nodaļa, kas izvērtēs darbinieces rīcību, gan arī Satiksmes administratīvo pārkāpumu izskatīšanas birojs, kurā tiks lemts par administratīvā pārkāpuma lēmumu.

Tiklīdz lēmums tiks pieņemts, arī Disciplināruzraudzības nodaļa varēs pieņemt savu lēmumu par darbinieces rīcību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu