Rīgā vīrietis sadur savu viesi, kurš nevēlas laikus doties mājās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

19.novembrī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Latgales iecirknī tika saņemta informācija, ka medicīnas iestādē nogādāts kāds vīrietis ar durtu brūci vēderā.

Likumsargi noskaidroja, ka tās dienas vakarā cietušais vīrietis kopā ar draudzeni devies apciemot paziņu. Ciemošanās laikā kompānija lietojusi alkoholiskos dzērienus. Viesi ilgi ciemojušies un nevēlējušies doties mājās, kas saniknojis dzīvokļa saimnieku, tāpēc iespējamais vainīgais paņēmis nazi, iedūris vīrietim vēderā un izdzinis abas personas kāpņutelpā. Kāda sieviete, kura tobrīd devās uz savu dzīvokli, pamanīja ievainoto vīrieti un viņa draudzeni guļam uz trepēm un izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Rīgas Latgales iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policisti 20.novembrī dzīvesvietā aizturēja aizdomās turēto 1962. gadā dzimušo vīrieti, kurš iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām. Jāpiemin, ka aizturēšanas brīdī iespējamais vainīgais atradās divu promiļu stiprā alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 126.panta pirmās daļas – par tīša vidēja smaga miesas bojājuma nodarīšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Aizturētajam vīrietim tiesa piemērojusi drošības līdzekli policijas uzraudzību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu